Stichting spreekt in over Zeeuwse Kustvisie


Tijdens de Commissievergadering van 20 februari 2017 heeft David Wisse ingesproken namens de Stichting Leefbaarheid Kom Domburg. Onderwerp: concept Zeeuwse Kustvisie en de notitie Overgangsbeleid.

Een stuk van ruim 600 pagina’s en 14 bijlagen, waarbij allerlei instanties en organisaties betrokken zijn. Vol met belangrijke zaken met betrekking tot de Zeeuwse kust. Zoals het economisch belang van onze kust, de werkgelegenheid, het landschap. Maar wat de Stichting Leefbaarheid Kom Domburg in het hele stuk niet terug heeft gezien is leefbaarheid. Met name in de badplaatsen en voor zowel inwoners als de recreant. De Stichting Leefbaarheid Kom Domburg is van mening dat bij de ontwikkeling van de Zeeuwse Kustvisie ook het belang van de mens meegenomen moet worden. En dat de gevolgen van diverse ontwikkelingen voor de leefbaarheid in beeld gebracht moeten worden.

David Wisse heeft er dan ook namens de Stichting voor gepleit dat hierover iets in de zienswijze naar de Provincie Zeeland opgenomen zou moeten worden.

Wilt u zelf het concept Zeeuwse Kustvisie en de Notitie Overgangsbeleid lezen? U vindt beide stukken op de website van de Provincie Zeeland of download ze hier.

Leefbaarheid Zeeuwse Kustvisie

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *