Update 12 oktober 2018: Rechtszaak parkeerterrein Beatrixstraat 1


Op 31 oktober aanstaande staan we voor de rechter vanwege ons verzoek tot handhaving met betrekking tot het illegale parkeerterrein aan de Beatrixstraat. Deze zaak is al voor de Commissie Bezwaarschriften geweest en deze heeft de zaak als beroep doorgestuurd naar de Rechtbank. Wij zijn van mening dat op illegale parkeerterreinen gehandhaafd dient te worden. De gemeente heeft namelijk een handhavingsplicht en niet slechts een bevoegdheid. Het is naar onze mening géén goede zaak voor Domburg wanneer percelen met een woonbestemming bedrijfsmatig als parkeerterrein worden gebruikt. Zoals hier al jaren het geval is.

Al met al wordt de 31e voor zowel ons als Stichting Leefbaarheid Kom Domburg als voor Domburg een spannende dag. Wij houden u op de hoogte!

Update 12 oktober 2018:

We willen u melden dat de Stichting Leefbaarheid Kom Domburg zich van deze zaak heeft teruggetrokken. Een bewoner heeft de rechtszaak voort tegen het illegaal gebruik van het parkeerterrein aan de Beatrixstraat. Ondertussen heeft de rechtbank hier zich over uitgesproken en heeft de bewoner in het gelijk gesteld. Het gevolg hiervan is dat het collage een nieuw besluit hierover moet nemen. Bij dit nieuwe besluit moeten ze rekening houden met de uitspraak. Hieronder kunt u de volledige uitspraak lezen.

Parkeerterrein Beatrixstraat

Het betreffende parkeerterrein aan de Beatrixstraat.


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Een gedachte over “Update 12 oktober 2018: Rechtszaak parkeerterrein Beatrixstraat