PZC: Veerse partijen steggelen over groot hotel KPN-pand Domburg


‘De meeste Veerse partijen verwachten dat aan de vestiging van een groot hotel op het plek van het oude KPN-gebouw in Domburg niet te voorkomen is’, schrijft de PZC op 15 maart. Tijdens het door de Stadsraad georganiseerde debat liepen de emoties over het uitbreiden van toeristische accommodatie op.

Zeker toen VVD-lijstrekker van Halderen liet doorschemeren dat er ‘destijds wel wat nauwkeuriger naar de plannen had mogen worden gekeken’ en ook DTV aangaf dat ‘zijn partij destijds met het verkeerde besluit is meegegaan’. Net als de PvdA/GroenLinks reageerden wij als Stichting fel. Want wij vinden dit natuurlijk in en in triest en betreuren dit zeer. Wij pleiten inmiddels al een hele tijd dat een hotel van deze omvang op deze plek niet mogelijk zou moeten zijn. Alleen de PvdA/GroenLinks steunde ons in onze mening dat de grenzen aan de hoeveelheid hotels en toeristische accommodatie is bereikt in Domburg.

Het feit dat dit hele plan wél te voorkomen was en dat partijen nu zeggen dat zij destijds ‘wellicht niet het goede besluit hebben genomen’ is natuurlijk erg treurig en met name voor de mensen die dit hotel straks in de voor- of achtertuin krijgen en dat dan moeten zien als een ‘ruimtelijk cadeautje’.

Maar wij vechten door tegen deze plannen, doet u met ons mee? Laat het ons weten via info@stichtingleefbaarheidkomdomburg.nl of via onze contactpagina.

Lees het hele artikel uit de PZC hier.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *