Kustontmoeting 11 juni Neeltje Jans


Ben jij in de afgelopen maanden Baywatcher geworden? En wil je nog iets extra’s doen om onze unieke Nederlandse kust te beschermen? Kom naar de kustontmoetingen waar we op een leuke en vernieuwende manier met elkaar in gesprek gaan.

Meld je hier aan voor een kustontmoeting >

In actie tegen kustbebouwing
De eerste stap om onze kust te beschermen, is gezet. Meer dan 104.000 baywatchers gaven een luid signaal af: minister Schultz, houd onze unieke Nederlandse kust open en mooi! Dat signaal is gehoord. De minister heeft het bouwverbod in stand gelaten en gaat een Kustpact sluiten. Maar de minister heeft slechts beperkte invloed. Gemeenten en provincies hebben veel vrijheid om alsnog te bouwen langs de kust. We zijn er dus nog niet.
Daarom organiseren we komende maanden drie kustontmoetingen. We bedenken met jou en andere Baywatchers plannen voor een blijvende bescherming van ons unieke kustlandschap. Zodat we nog lang en met volle teugen van de kust kunnen blijven genieten.

De kustontmoetingen zijn op:

  • 11 juni in Zeeland
  • 9 juli in Noord-Holland
  • 17 september in Zuid-Holland

Meld je aan voor een kustontmoeting!
Zorg dat je er bij bent en klik hier om je aan te melden. De sluitingsdatum voor Zeeland is 15 mei en er is maar een beperkt aantal plekken beschikbaar! Als er meer aanmeldingen dan plaatsen zijn, gaan we loten. Twee weken voor de kustontmoeting krijg je bericht of je deel kan nemen. Vanzelfsprekend houden we iedereen op de hoogte. De kustontmoetingen duren van 9.30 tot 16.30 uur en zijn volledig verzorgd.Reddekust-header-05

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *