Contact


Wij doen ons best iedereen zo goed mogelijk op de hoogte te houden van wat er reilt en zeilt in de kom Domburg. Wilt u op de hoogte gehouden, bestuurslid of geïnteresseerde worden of een financiële bijdrage leveren? Of heeft u zelf ideeën of wilt u ons opmerkzaam maken op zaken die volgens u aandacht verdienen? Stuur dan een e-mail naar info@stichtingleefbaarheidkomdomburg.nl of benader een van de bestuursleden:

Wies Keunen
Pieter Meilof
David Wisse

Alle hulp is welkom!
Wij kunnen ook uw hulp goed gebruiken! De Stichting steunt nu op slechts drie paar schouders. Dat is te weinig! Wilt u ook graag betrokken zijn bij het wel en wee van de kom Domburg en de Stichting ondersteunen? Dan kan dit op verschillende manieren:

  • Word bestuurslid en ondersteun de Stichting met uw kennis en kwaliteiten.
  • Word geïnteresseerde en denk mee en wissel van gedachten met ons.
  • Steun ons financieel door een donatie te doen via rekeningnummer NL20INGB0007137017 t.n.v. Stichting Leefbaarheid Kom Domburg. Vermeld hierbij ook uw naam en eventueel uw (e-mail)adres.
  • Op een andere manier steunen? Kom met ons in contact!

Download hier ook:

Privacy
Uw privacy is belangrijk voor ons. Wij willen u er op wijzen dat wij, behalve bezoekersaantallen, geen gegevens verzamelen over de bezoekers van onze website. Wij plaatsen ook géén cookies op uw apparaat.
Reageert u op een bericht op onze nieuwspagina? Dan vragen wij om uw e-mailadres en krijgen wij uw IP-adres in ons systeem te zien. Wij vragen deze informatie om te bepalen of een reactie legitiem is en om eventuele spamberichten tegen te gaan. Wij delen deze informatie op geen enkele manier met derden. Wees altijd voorzichtig met het delen van persoonlijke gegevens op internet, zo ook hier. Wij kunnen onszelf niet aansprakelijk houden voor wat iemand op onze website schrijft. Wel monitoren we dit en wordt er waar nodig ingegrepen.
Disclaimer
De informatie op onze website is zorgvuldig samengesteld. Mocht er onverhoopt iets niet duidelijk of correct zijn, neemt u dan contact met ons op.